Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   2908 beoordelingen
  Redactie - Vrijdag 28 Oktober 2023

  Verfrissing in eigen tuin: Ontdek de wereld van intex zwembaden


  Wie of wat is Intex?

  Intex is een bekend merk dat diverse producten voor recreatie en ontspanning produceert, waaronder opblaasbare zwembaden. Hoewel velen misschien denken dat Intex een Europees bedrijf is, komt het merk eigenlijk uit de Verenigde Staten. Opgericht in 1966, heeft Intex zich gevestigd als een leidende speler in de markt van opblaasbare goederen, luchtbedden en natuurlijk zwembaden.

  Wat is het verschil tussen Intex en Bestway?

  Intex en Bestway zijn beide prominente namen in de wereld van opblaasbare zwembaden. Terwijl ze veel gemeen hebben, zijn er enkele verschillen:

  • Oorsprong: Zoals eerder vermeld, komt Intex uit de VS, terwijl Bestway zijn oorsprong vindt in het Verenigd Koninkrijk.
  • Productaanbod: Beide merken bieden een breed scala aan zwembadmodellen en -maten. Echter, sommige gebruikers merken op dat Intex vaak meer geavanceerde en innovatieve functies introduceert, zoals unieke filtersystemen of zwembadontwerpen.
  • Prijs: Hoewel de prijzen kunnen variëren afhankelijk van de regio en het specifieke model, hebben beide merken zwembaden in verschillende prijsklassen, van budgetvriendelijke opties tot luxere varianten.

  Hoe lang gaat een Intex zwembad mee?

  De levensduur van een Intex zwembad hangt af van verschillende factoren, waaronder het model, het gebruik, de verzorging en het onderhoud. Gemiddeld kan een goed verzorgd Intex zwembad enkele jaren meegaan. Regelmatig reinigen, het gebruik van de juiste chemicaliën en het voorkomen van scherpe voorwerpen in en rond het zwembad kunnen de levensduur aanzienlijk verlengen.

  Wat kost het om een Intex zwembad te vullen?

  De kosten om een Intex zwembad te vullen hangen af van de grootte van het zwembad en de lokale waterprijzen. Bijvoorbeeld, als je een zwembad hebt dat 10.000 liter water bevat en het lokale tarief voor water is €2 per 1000 liter, dan kost het €20 om je zwembad te vullen. Het is altijd een goed idee om de lokale waterprijzen te controleren en eventueel te overwegen om een watermeter te installeren als je verwacht het zwembad vaak te vullen en te legen.

  Conclusie

  Intex zwembaden zijn een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar kwaliteit en duurzaamheid zonder de bank te breken. Ze bieden een geweldige manier om te genieten van de zomermaanden en zijn relatief eenvoudig op te zetten en te onderhouden. Met de juiste zorg kan jouw Intex zwembad jarenlang plezier bieden. Voor de beste Intex zwembaden, shop je eenvoudig online bij Viking Choice! Intex zwembaden.

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking