Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   2908 beoordelingen

  Over Vikingchoice.nl

  Wie zijn wij?

  De webshop Vikingchoice.nl komt voort uit AP Onderdelen. Dit bedrijf is in 2013 opgericht, door vooral kleinschalig maar slim in te kopen, direct bij de fabriek, om zo de consument een mooie prijs te kunnen bieden. Al spoedig (2014) moest er worden uitgebreid, en werd een groter pand betrokken in Zevenaar (Gelderland).

   

  Zevenaar

   

  Ook dit pand bleek na enkele uitbreidingen toch te klein te worden voor AP Onderdelen. Doordat de lijntjes naar de fabrikanten steeds korter werden, en er steeds meer op voorraad kwam te liggen werd de behoefte aan een nog groter pand steeds groter. Uiteindelijk resulteerde dit in de verhuizing naar Herwen, alwaar een pand van bijna 3,000 m2 werd betrokken.

   

  Herwen voorkant

   

  Hier kon het bedrijf verder uitbreiden zonder op de ruimte te hoeven letten. Inmiddels werken er om en nabij de 20 werknemers, en is het product assortiment rap uitgebreid. Wat begon als hoofdzakelijk auto onderdelen, is nu veel meer gericht op huis tuin en keuken artikelen, zwembaden en sport en spel artikelen zoals onze trampolines. 

  De unieke combinatie van import onder eigen merklijnen, zorgt voor zeer aantrekkelijke prijzen, terwijl dit niet ten koste gaat van de kwaliteit.

                 

   

  Onze merken garanderen de nodige veiligheidskeurmerken, kwaliteitsgarantie, duurzame materialen en gebruiksvriendelijke handleidingen. Kortom, hoe het zou moeten zijn!

  We werken met meerdere vervoersbedrijven samen, waaronder DHL, DPD, GLS, Red Je Pakketje, Koeriers Service Oost, en Visser Duiven BV. De combinatie van al deze vervoerders in nodig, door het volume wat we draaien, maar ook onze veelvoud aan producten.

  We hopen dat je snel een van onze fantastische producten gaat bestellen, net als die andere 100,000 klanten in Nederland en België.

  Vikingchoice is aangesloten bij Trusted Shops:

   

  trusted

   

  https://www.trustedshops.nl/VikingChoice

   

  Vikingchoice.nl
  Onderdeel van AP Onderdelen B.V.
  Nijverheidstraat 8
  6914AD Herwen

  BTW NL854332868B01
  KVK 61416673

  Telefoon: 085-303 03 05 (Ma-Vrij 9.00 - 17.30)

  Verkoop: [email protected]
  Informatie: [email protected]

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking